“Joodse” soep

Beeld naar het recept: Joodse soep
  • kip (1 stuk) of kippendij (2st)
  • 4 grote aardappelen
  • 1 grote wortel
  • 2 bewerkte kaas, bijvoorbeeld. “De zon”
  • een beetje meer dan een half glas rijst
  • 2 liter water
  • laurierblad, peper, plantaardige bouillonblokje
  • dille

Methode van voorbereiding

Ik wil alleen vertellen ten koste van de naam. Waarom de soep “Joods” wordt genoemd, weet ik niet. Mij ​​is verteld dat ze zoiets niet eten in Israël :) maar op een dag noemden ze hem dat en de naam bleef hangen :) Met de nationale keuken heeft het kennelijk niets gemeen.

Laten we beginnen.

1. In twee liter water koken tot de kip klaar is. Filtreer vervolgens de bouillon, indien nodig.

2. Terwijl de kip gaar is bereiden we groenten: we maken aardappelen en wortels schoon. Wortelen drie op een zeer ondiepe rasp.

3. Verwijder de kip en laat hem iets afkoelen. In de tussentijd zetten we hele aardappelen in de bouillon (niet-opgeladen). En kook het tot klaar.

4. We nemen het in een diepe kom, voegen er warme bouillon aan toe en aardappelen in puree. Giet vervolgens de resulterende massa terug in de pan. Dan voegen we rijst en een beetje later wortels toe.

5. We verdelen de kip: we scheiden de huid, botten en aders. En snijd het vlees in kleine stukjes – bijna tot aan de vezels. En ook in de pan. Zet nu de laurushka.

6. Neem een ​​beetje hete bouillon en verdun de gesmolten kaas erin. De resulterende massa wordt ook toegevoegd aan de bouillon. Plaats vervolgens twee plantaardige bouillonblokjes. (Hier zijn variaties mogelijk – ofwel over het algemeen vervangen door zout of een andere smaak, kip bijvoorbeeld)

7. Meng goed en helemaal op het einde fijngehakte dille.

Eet smakelijk!

Aanvullende informatie

Ik heb een grote pot soep gemaakt. Je kunt alle producten voor de eerste keer in tweeën knippen – en ineens niet leuk vinden :)
Hoewel ik deze mogelijkheid uitsluit :) Tot nu toe vond deze soep iedereen leuk, zowel volwassenen als kinderen.
In ons gezin is hij verdeeld in “hoera” :)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (5 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: