Gemeenschappelijke borsch

Foto naar recept: Borshch gewoon
  • Rundvlees 250 g water 2,5 liter, 1 kleine bieten, aardappelen 2-3 dingen 1 middelgrote wortel, ui gemiddelde kop 1, 1-2 tomaten (of 4 eetlepel tomatenpuree), 200 g kool, rode peper ( licht), azijn 1 theelepel, eetlepel suiker 1-2, peper, zout, kruiden, reuzel 30 g, 4-5 knoflooktenen, olie.

Methode van voorbereiding

Ik waarschuw je, het recept pretendeert niet origineel te zijn)))

Neem rundvlees, gewassen en legde in een pan en vul met koud water, breng aan de kook op hoog vuur, verwijder het schuim, maak dan een vuur en kook een beetje zwakker gaar (ik 1 uur). We nemen het vlees, de bouillonfilter, het vleesregime voor geportioneerde stukken, leggen het opzij en gieten een kleine hoeveelheid bouillon.

Tijdens het bereiden van bouillon, kunt u groenten bereiden. Bieten wrijven op een rasp (kan in stroken worden gesneden), smelt de helft van de reuzel in een braadpan (hak het fijn, zodra het smelt, verwijder de cracklings en ga verder bakken in de pan gegooid), tot onze svekolku in dezelfde 1 theelepel azijn, 2 el. suiker en geplette tomaten zonder schil, verschillende st.l. bouillon en laat sudderen tot ze gaar zijn (ik nam minut5, zelfs in de winter vervang ik tomaten 4 eetlepels tomatenpuree en de hoeveelheid suiker en 1 eetlepel. l te verminderen.)

In een andere pan op het gesmolten vet bak je de uien, gehakt met halve cirkels, we voegen de geraspte wortel toe aan zijn gereedheid en brengen hem tot klaarheid.

We maken aardappelen schoon, snijd ze in kleine stukjes, versnipperen kool.

Hak de greens fijn (als het geen seizoen is, kun je de droge bereidingen gebruiken).

Snijd een paar teentjes knoflook.

De aangedreven aan de kokende gefiltreerde beslag leggen aardappelsticks, breng opnieuw aan de kook en na het leggen kool, zout en kook 10-15 minuten. Voeg vervolgens de bieten en groenten toe.

Gedurende 5 minuten gaar (voor mij gaat het door 5-7 minuten na het leggen van groenten) voer het aan passage bloem, verdund bouillon of water, om hetzelfde rietje paprika, kruiden, knoflook (u kunt malen met spek). Breng aan de kook en de borsjt is klaar!

We bereiden knoflookdressing: vermalen de resterende knoflook (ik gebruik knoflookschaaf) met zout, voeg een beetje plantaardige olie en gekookt water toe. We krijgen een uitstekende aanvulling op de borsch, of pampushkam (recept, dat je gemakkelijk kunt vinden op de site)!

Eet smakelijk!

Stapsgewijs foto-recept

Afbeelding van het recept: Borsch
Afbeelding van het recept: Borsch
Afbeelding van het recept: Borsch
Afbeelding van het recept: Borsch
Afbeelding van het recept: Borsch
Afbeelding van het recept: Borsch
Afbeelding van het recept: Borsch
Afbeelding van het recept: Borsch
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (9 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 67 = 74

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: